21 березня 2018 р.

21 березня в КЗ «СЗШ№2» відзначили Всесвітній день поезії.

Поезія… Чи потрібна нам у житті ця річ? Чи потрібно їй приділяти стільки часу? Чи, можливо, їй давно вже слід заблукати в минулому? На ці запитання сьогодні шукали відповідь учні школи.

До Всесвітнього дня поезії проведено низку заходів. Протягом дня учні мали змогу на перервах подивитись відеоролики «Ліна Костенко – «І все на світі треба пережити», «До Всесвітнього дня поезії» тощо; у шкільній бібліотеці ознайомилися із вмістом полички «Поезія – це завжди неповторність…», де були представлені збірки українських поетів минулого та сьогодення, серед яких поезії авторів нашого краю.

Учениця 2-А класу Чорнокуренко Маргарита подарувала шкільній бібліотеці книжечки із власної бібліотеки.

Клокова О.М. та учні 4-А класу провели урок позакласного читання, на якому відбувся конкурс читців «Гармонія слова». Кожен учасник конкурсу продемонстрував свої декламаторські здібності. Членам журі Стрельніковій Ю.Г.,вчителю англійської мови, та Захаровій А.М.,бібліотекарю школи, було дуже важко визначитися з переможцями. Горобець Сніжана посіла почесне І місце,Чорна Єлизавета - ІІ місце,Зоріна Аріна-ІІІ місце, Кучеренко Вероніка отримала грамоту за авторський вірш.

Так, поезія безперечно потрібна нам у житті, потрібна, як чисте повітря, як сонце, як їжа і вода, як спілкування… Поезія – це одна із тих небагатьох речей, які здатні змінювати світ на краще.

Немає коментарів:

Дописати коментар